Lean Management Group biedt u een proces enquête aan twv €1350 om uit te zetten op een proces naar keuze

Bij het starten van een verbeterproces, is het belangrijk om van te voren te weten welke kennis medewerkers hebben en wat zij van een bepaald proces vinden. Zij zijn immers de mensen die elke dag het proces doorlopen, en weten dus het beste waar knelpunten zitten. Vaak zullen zij ook al ideeën hebben over hoe je deze knelpunten kan elimineren. Het is echter niet altijd duidelijk waar de meeste verspillingen zitten, en vaak weet je niet waar je moet beginnen. Een enquête is een tool die heel duidelijk laat zien of er behoefte én/of noodzaak is voor verbeteringen, en zo ja, waar gaan we dan concreet beginnen?

LMG biedt u nu aan om gratis een proces enquête uit te zetten op een proces naar keuze. Dit zal gevolgd worden door een analyse van de resultaten en gericht verbeter advies.

Bent u enthousiast over de resultaten en past ons advies bij jullie visie, maar weet u zelf niet hoe u het aan moet pakken? Wij bieden dan aan om samen met u een vervolgtraject te starten, in de vorm van een Lean Scan. Dit houdt in dat een LMG coach in 5 werkdagen de knelpunten die uit de proces enquête naar voren zijn gekomen samen met uw medewerkers zal aanpakken. Hij zal de oorzaken ervan achterhalen, een set concrete verbeterkansen voorleggen en verbeteringen deels ook al doorvoeren. Klik hier voor meer info over de Lean Scan.

Naast de Lean Scan, biedt LMG ook een compleet Lean Programma aan. Dit is bedoeld om Lean organisatiebreed te verspreiden. Ook worden hierbij opleidingen, on-the-job training en coaching aangeboden. Klik hier voor meer info over het Lean Programma.

Klik op onderstaande button om u aan te melden voor de gratis proces enquête, en wij nemen contact met u op om de enquête op te starten.

Aanmelden