Lean Trial

Weet u al dat procesoptimalisatie iets voor u is, maar twijfelt u nog of hiervoor Lean Six Sigma de juiste methode is? Onze LEAN TRIAL biedt u de mogelijkheid om op een laagdrempelig manier kennis te maken met onze methode.

Een eerste kennismaking met Lean Six Sigma

Heeft u precies in de gaten welke processen aangepakt kunnen worden in uw organisatie, en wilt u aangetoond zien dat Lean Six Sigma de manier is om op de werkvloer doelmatigheid te realiseren, dan zullen wij het u helpen bewijzen. Binnen een LEAN TRIAL neemt één van onze ervaren Lean Six Sigma Black Belts uw medewerkers mee in een procesoptimaliseringstraject. Het resultaat is concreet en dat realiseren we in 5 werkdagen samen met de mensen die dagelijks betrokken zijn bij dat proces. Bent u hierna enthousiast om nog meer verbeteringen in kwaliteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen te bereiken met behulp van onze Lean Six Sigma methode, dan is deze eerste kennismaking met Lean Management Group voor u gratis.

Resultaten van de Lean Trial

Het resultaat van de LEAN TRIAL zetten we na afloop vol in de spotlights. Samen met uw eigen mensen presenteren we het aan betrokken collega’s. Het zichtbaar maken stimuleert enthousiasme bij iedereen in het team en ook daarbuiten, en geeft daarnaast weer nieuwe concrete verbeterideeën waar nog dezelfde dag mee aan de slag gegaan kan worden.

Meer informatie?

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze Lean Experts!

Bel ons
076 – 5640582
Mail ons
info@lmgroup.nl