Lean on Glass Proeverij

LMG organiseert samen met de Leannovators (LMG’s Lean innovatie Team) en 1Minuut (Technologische innovatie) de Lean on Glass Proeverij. Samen met andere ondernemers, directies en managers gaan we onder het genot van een hapje en een drankje de successen proeven die met Lean in combinatie met techniek te behalen zijn. Kom kijken, proeven en testen hoe je met behulp van Smart Glasses processen optimaliseert in uw organisatie zoals wij dit bijvoorbeeld bij Smurfit Kappa hebben gedaan.

In de doorlopende zoektocht naar resultaatverbeteringen met en voor onze klanten, maken we dagelijks gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Jaren geleden bijvoorbeeld met de eerste smartphones en recent met een doorontwikkeling van Google Glass. In samenwerking met 1Minuut hebben we het project Smurfit on Glass een significante productieverhoging weten te realiseren bij deze grote kartonnage fabrikant. Zie hier voor praktijkvoorbeelden in de productiesector.  

Op 18 mei heten wij u van harte welkom in hét Indoor Skydive Centrum Bravo24 in Roosendaal. De proeverij duurt van 17:30-19:30 en er zijn geen kosten aan verbonden. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. 

U kunt zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken, door een mail te sturen aan info@lmgroup.nl of neem rechtstreeks contact op met Jerry Heystee, 06-53374879.