Lean-proeverij

Inspiratie gegarandeerd tijdens de Lean-proeverij

In 2013 was “Lean in de praktijk” de meest bekeken column op ManagementSite.nl. Uit het Trendonderzoek van Finext onder financials blijkt dat 82% van de ondervraagden ‘processen optimaliseren’ belangrijk vindt en 57% van de ondervraagden de toepassing van Lean belangrijk vindt.

Desondanks is dit domein voor velen nog onbekend, behalve de kreet “lean & mean” dat overigens niets te maken heeft met de LEAN managementfilosofie. De lean aanpak waaiert de laatste jaren in Nederland uit over alle bedrijfstakken, en is elders al tientallen jaren in opkomst. Nieuwsgierig om te proeven van de resultaten die LEAN brengt?

Dat kan op weg naar huis met het proeven van succesvolle verbeteringen, heerlijke hapjes en drankjes tijdens onze Lean-Proeverij. Van 17-19u ontvangt Lean Management Group u hartelijk in deze inspirerende ambiance, samen met andere bestuurders, managers en ondernemers. Inspiratie gegarandeerd tijdens deze Lean-proeverij als we samen meekijken, luisteren en discussiëren over het succes van de slimme, simpele aanpak die LEAN heet.

U kunt zich gratis voor deze Lean-Proeverij aanmelden.

Klik hier om te laten weten dat u wilt komen.

Lean-proeverij in De Schone Lei aan de Kralingse PlasReactie op lean-proeverij