Masterclass Lean in de Zorg

Lean management levert al tientallen jaren in steeds meer sectoren duidelijke verbeteringen op. De laatste jaren ook in de zorg in Nederland. Verkorting van doorlooptijd met 50%, efficiëntieverbetering van 25%, halvering van werkdruk of verzuim: gebruikelijke resultaten voor organisaties die met lean starten. Onze Masterclass Lean in de Zorg is voor meerdere instellingen het startpunt van hun Lean reis.

In deze masterclass met 7 bijeenkomsten leert u met uw medewerkers zoveel mogelijk verspillingen uit processen te halen en de focus te leggen op alles in uw proces wat in de ogen van de klant waarde toevoegt. Het geleerde wordt direct toegepast in uw eigen organisatie en onze Lean experts begeleiden u daarmee op locatie.

In deze Masterclass kunt U bovendien een kijkje nemen bij een zorginstelling die met Lean aansprekende resultaten heeft gerealiseerd en wordt stilgestaan bij de planning van de eerste fase van bredere implementatie van Lean in uw organisatie.

Klik hier voor meer informatie in de flyer.

Deelnemers aan de Masterclass Lean in de Zorg van Lean Management Group:

deelnemers MCLZ01-02

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf u nu in voor alweer de 8e editie die zal starten in januari 2017!

Inschrijvingsformulier Masterclass Lean in de zorg

De prijs voor deelname aan deze masterclass is € 2.950 (ex BTW) per zorginstelling (2 deelnemers). Dit is inclusief boek, cursusmateriaal en 2 uur persoonlijke coaching op locatie. Indien u met meerdere collega’s of juist individueel wilt deelnemen, neem dan contact met ons op voor een aangepast voorstel. Email adres: info@lmgroup.nl of bel 076-5640582.