Business Agility op Jaarcongres Strategic Sourcing

Geplaatst op

jaarcongres strategic sourcing

 

 

 

Jerry Heystee van LMG is samen met Leonne Dekkers van Surplus gevraagd om op het Jaarcongres Strategie Sourcing een ronde tafel workshop te verzorgen rondom het thema Business Agility (zie http://www.strategic-sourcing.nl)

Groei, omvang en complexiteit maakt het voor veel bedrijven moeilijk om in te spelen op de continue veranderingen in de markt, maatschappij en technologie. Als bedrijf moet je hier altijd minimaal een stap op vooruit lopen, doe je dit niet en je concurrent doet dit wel, dan is het spel snel gespeeld. Wendbaarheid (agility) en veranderingsgezindheid (Lean) vormen het fundament van een toekomstbestendig ecosysteem. Dit maakt het ook mogelijk om innovatie te operationaliseren en reactiesnelheid te activeren.

 

Jerry Heystee (1965) is managing partner van de Lean Management Group, een organisatie die hij in 2012 is gestart om inhoud te geven aan zijn visie op Lean Project Delivery. Het gestructureerd, kort cyclisch en hands-on toevoegen van waarde voor de klant waarbij alles wat niet bijdraagt aan de realisatie van de gewenste kwaliteit, wordt geëlimineerd. Met deze visie, aanpak en gebruikmakend van zijn Leanovators concept heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het veranderingsproces binnen de Surplus organisatie.

Léonne Dekkers is sinds 2002 kwaliteitsadviseur bij Surplus Zorg. Surplus is aanwezig in diverse gemeenten in West- en Midden – Brabant, waar verschillende arrangementen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en comfort aangeboden worden. Na het volgen van een in-company training door LMG enthousiast geraakt over de meerwaarde van het Lean concept. Leerzaam om vanuit een ander perspectief te kijken en alleen dat wat van waarde is te behouden. www.surplusgroep.nl