Lean STARTUP team naar de overwinning begeleid!

Geplaatst op

Lean Startup is een methode, systematiek, om snel te toetsen of een idee of concept ook omarmd wordt door een markt. Ieder business model gaat pas werken als er ook klanten zijn die voor een bepaalde oplossing willen betalen.

Lean start up

De moeilijkste stap voor een ondernemer is het vertalen van zijn/haar idee naar een werkend business model. Zeker omdat het begin nog zoveel onzekerheden kent en dus risico’s.

Met Lean Startup ben je instaat om deze risico’s in kaart te brengen en in een zeer vroeg stadium vast te stellen of het ook daadwerkelijk een risico is. Dit vraagt wel een andere benadering dan het traditionele company building. Afgelopen donderdag t/m zaterdag zetten in Breda verschillende groepen met (startende) ondernemers onder begeleiding van mentoren en coaches een Startup op en testten deze op haalbaarheid. Jerry Heystee, CEO van LMG, was één van deze mentoren. Zijn groep, team Hairficient, kwam uiteindelijk als beste naar voren en werd winnaar van de Startup!!

Wilt u al ondernemer ook winnaar worden, neem dan contact op met Jerry en onze professionals begeleiden jullie naar het gewenste doel! j.heystee@lmgroup.nl