Resultaten zijn niet optimaal als je dénkt het zeker te weten. Doen dus.

Geplaatst op

Dit is een van de gevleugelde uitspraken van Iris Vogt die zich recent als associate heeft aangesloten bij LMG. Iris is charismatisch, spontaan, bevlogen en gepassioneerd en kan hiermee anderen inspireren en aanzetten tot actie, van werkvloer tot boardroom. Zij werkt graag als blikopener en starter, brengt inzicht en vernieuwing, is een conceptueel denker en haalt inspiratie uit moeilijke uitdagingen. Zij is zeer resultaatgericht, goed gaat voor snel, procesgericht, werkt pragmatisch en op transparante wijze.

Iris heeft een zeer brede en diepe kennis van klantgerichte- en dienstverlenende processen. In de afgelopen anderhalf jaar heeft zij de managers en experts van HR Nederland bij de ING bank begeleid bij het inrichten van klant-ketensturing voor de belangrijkste processen. Waar nodig zijn daarvoor processen opnieuw bekeken en vernieuwd. De belangrijkste taak van Iris was om de manager en expert uit te dagen en te coachen om op een andere manier naar de klant en het klantproces te kijken en een methode toe te passen om binnen een samen vastgesteld kader op feiten te gaan sturen, zodanig dat procesresultaat verbetert en de klanttevredenheid stijgt.

Haar ervaring varieert van het herontwerp en de professionalisering van een primair productieproces, ontwikkelen van een nieuwe dienstverlening door invoering van de WMO, de online marketing en profilering van een training- en coachingsbureau tot het ontwerpen en implementeren van transmurale zorg. Sinds 2010 werkt Iris als consultant en proces- en managementcoach. In 2010 is zij gestart met de opleiding Lean Six Sigma Black Belt en in 2014 met de opleiding Organizational Behavior Management aan de VU. Met haar achtergrond en haar spirit kan zij met u schakelen tussen potentie, proces, innovatie, verspilling, variatie, teamperformance en de klant.

Iris gaat zich bij LMG vooral focussen op het begeleiden van management en directies in het faciliterend leidinggeven binnen dynamische lean omgevingen.