Weer 4 nieuwe Lean Black belts!

Geplaatst op

website mrt fotolmgNa een intensief trainingstraject van de Lean Management Academie zijn er wederom 4 nieuwe Lean Black belts gecertificeerd en geregistreerd. Dit zijn Letty Minnaar, Bertie Lombarts, Philip van Londen en Richard van Andel.
Letty, Bertie en Philip zijn associates van LMG. Richard is medewerker van een van onze klanten (WIAL) waar LMG Lean introduceert ten behoeve van het optimaliseren van de productie processen.

Tijdens de Lean Six Sigma Black belt opleiding behandelen we alle theorie over Lean Six Sigma. Je leert de juiste houding en vaardigheden te ontwikkelen om de methoden en technieken zelfstandig en blijvend succesvol toe te passen binnen je eigen organisatie. Als Lean Six Sigma Black belt leid je organisatiebrede verbetertrajecten en ben je in staat ‘Continue Verbeteren’ in je organisatie te implementeren. Je leert problemen te analyseren en blijvend op te lossen, workshops te faciliteren en ‘Brown Paper’ sessies te leiden. Black belts worden vaak gekenmerkt als de toekomstige leiders binnen organisaties.